257
post-template-default,single,single-post,postid-257,single-format-standard,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Bliksem – pompoencake

Bliksem – pompoencake

Uit: Gezond uit de moestuin, Pompoenen en courgettes, Helga Büchter – Weisbrodt, Deltas20151018_145205kopie

  • 250 g pompoenvruchtvlees,
  • 150 g suiker
  • 150 g bloem
  • 100 g gemalen walnoten
  • 50 g honing
  • 4 eiere
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 p vanillesuiker
  • Pompoen schillen en raspen

Bereiding:

Eieren met suiker schuimig roeren,

Overige ingrediënten toevoegen,

Een ingevette bakvorm vullen met het deeg

Ong 1 uur bakken op 180 °

Je kan de cake achteraf nog bestrooien met poedersuiker of glazuur op doen.